AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilmediğim bir yere gitmek

Kahve falında bilmediğim bir yere gitmek

Kahve falında bilmediğim bir yere gitmek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında bilmediğim bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapmanız veya arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz evinizi ya da ailenizi ilgilendiren sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında taksiyle bir yere gitmek âlim kişiler arasına gireceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla bir yere gitmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir yere gitmek sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzak yere çalışmaya gitmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında gideceği yeri bulamamak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında topluca bir yere gitmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında çok güzel bir yere gitmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine işarettir.

Kahve falında koşarak bir yere gitmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir