AnaSayfa / Genel / Kahve falında kamyonla bir yere gitmek

Kahve falında kamyonla bir yere gitmek

Kahve falında kamyonla bir yere gitmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, büyük özgüven kazanacağına, büyük sorunların yaşanacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalettir.

Kahve falında kamyonla bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir kimseyseniz ilişkilerinizde apayrı bir canlılık hissedebilirsiniz.

Kahve falında kamyonla bir yere gitmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyonda gitmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kamyon üzerinde gitmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kamyonun üstünde gitmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet eder.

Kahve falında kamyonla geri geri gitmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında kamyon üstünde gitmek çok büyük adımlar atılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kamyon kasasında gitmek girişimlerde bulunacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine yorulur.

Kahve falında kamyona binip gitmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir