AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutsal yerlere gitmek

Kahve falında kutsal yerlere gitmek

Kahve falında kutsal yerlere gitmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kutsal yerlere gitmek gördüyseniz:

  • Merak uyandıran kurs, eğitim, seminer, kitap ya da kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kutsal yerlere gitmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutsal bir yere gitmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutsal yer görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına inanılır.

Kahve falında kutsal yerleri görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye yorulur.

Kahve falında kutsal topraklara gitmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı tabir olunur.

Kahve falında kutsal su içmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kutsal topraklarda olmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutsal mekan görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir