AnaSayfa / Genel / Kahve falında geri geri koşmak

Kahve falında geri geri koşmak

Kahve falında geri geri koşmak zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geri geri koşmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda özenli olmanız durumunda yüksek harcamalarınızı ya da ödemelerinizi hafifletebilirsiniz.

Kahve falında geri koşmak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geri geri koşmak ticaret ehli kişi olacağına, malına gelecek zarara delalet eder.

Kahve falında verilen parayı geri vermek sorunların yakında son bulacağına, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulur.

Kahve falında verdiğin parayı geri almak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında arabayı geri sürmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı geri geri gitmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geriye gitmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilisinin geri döndüğünü görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir