AnaSayfa / Genel / Kahve falında gerçekleri görmek

Kahve falında gerçekleri görmek

Kahve falında gerçekleri görmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, kazancın her daim artacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, iyi günler yaşayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gerçekleri gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında gerçek gibi hissetmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında gerçekleri söylemek onları okula göndereceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında gerçeği söylemek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında gerçekleri görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında isteğinin gerçekleştiğini görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gerçekleri öğrenmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir