AnaSayfa / Genel / Kahve falında gerçek inci görmek

Kahve falında gerçek inci görmek

Kahve falında gerçek inci görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında gerçek inci gördüyseniz:

  • Maddi veya iş hayatınız anlamında pahalıya patlayabilecek bedellere mal olacak adımlar atmaktan ya da sınır ihlali yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında gerçek inci görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine alamet eder.

Kahve falında dileğinin gerçek olduğunu görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında hayalinin gerçekleştiğini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gerçeği söylemek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görülenleri gerçek sanmak ipliklerini pazara çıkaracağına, ününü ülke dışına taşıyacağına tabir olunur.

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gerçek çiçek görmek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına rivayet eder.

Kahve falında gerçek hayatta ölmüş birini görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, çok hayırlı işlere atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir