AnaSayfa / Genel / Kahve falında gerçek bebek görmek

Kahve falında gerçek bebek görmek

Kahve falında gerçek bebek görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında gerçek bebek gördüyseniz:

  • Değişimden kaçınmamamnız değecek kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında gerçek bebek görmek yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayallerinin gerçekleştiğini görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına işarettir.

Kahve falında istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine alamet eder.

Kahve falında görülenleri gerçek sanmak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında gerçek ağlamak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında isteğinin gerçekleştiğini görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, karlı çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında gerçekleri görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında dileğinin gerçek olduğunu görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir