AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alan erkek görmek

Kahve falında abdest alan erkek görmek

Kahve falında abdest alan erkek görmek hedeflere ulaşamayacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ün yapmayı başaracağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alan erkek gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizi hızlandırmak ya da bazı girişimlerinizden kaçmak istiyorsanız doğru kontaklara sahipsiniz.

Kahve falında abdest alan erkek görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında abdest alanı görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest alan adamlar görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına delalettir.

Kahve falında abdest alan adam görmek işlerinin düşeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında abdest alan birilerini görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alana su dökmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına işarettir.

Kahve falında abdest alan insanlar görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık alanda büyük abdest yapmak işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir