AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabası parçalanmak

Kahve falında arabası parçalanmak

Kahve falında arabası parçalanmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, istenmeyen olayların olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabası parçalanmak gördüyseniz:

  • Planladıklarınızı gerçekleştirmek yerine ani bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında arabası parçalanmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında araba parçaları görmek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabasının parçalandığını görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba parçası görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında araba parçalanması görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet eder.

Kahve falında halının parçalandığını görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parça et görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parça düşürmek her nimetin lezzetine varacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir