AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba parçaları görmek

Kahve falında araba parçaları görmek

Kahve falında araba parçaları görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, umutlarının kırılacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında araba parçaları gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı, özel yaşamınızı veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Kahve falında arabasının parçalandığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında araba parçalanması görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına işarettir.

Kahve falında araba parçası görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında araba parçaları görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabası parçalanmak beden sağlığının zarar göreceğine, sıhhat ve huzur bulacağına inanılır.

Kahve falında ayın parçalanması görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, eğlence ve renk geleceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda et parçası görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta et parçası görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir