AnaSayfa / Genel / Kahve falında karaya vurmuş gemi görmek

Kahve falında karaya vurmuş gemi görmek

Kahve falında karaya vurmuş gemi görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, planların tutmayacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında karaya vurmuş gemi gördüyseniz:

  • Farklı yöntemler denemeniz durumunda daha verimli sonuçlar alabileceğinizi göreceksiniz.

Kahve falında gemiden karaya çıkmak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, hidayete ermeyi de başaracağına tabir olunur.

Kahve falında geminin karaya çıktığını görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında geminin karaya oturduğunu görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına inanılır.

Kahve falında gemiden karaya düşmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında karaya vurmuş gemi görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Kahve falında gemiyi karaya çıkarmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında gemiden karaya atlamak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir