AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyi karaya çıkarmak

Kahve falında gemiyi karaya çıkarmak

Kahve falında gemiyi karaya çıkarmak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, maddi gücünün katlanacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında gemiyi karaya çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı endişelerinizi bilinir kılmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında gemiyi karaya çıkarmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karaya vurmuş gemi görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemiden karaya düşmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında geminin karaya çıktığını görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, işte de mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geminin karaya oturduğunu görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemiden karaya çıkmak bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiden karaya atlamak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir