AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiden gemiye geçmek

Kahve falında gemiden gemiye geçmek

Kahve falında gemiden gemiye geçmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, yolunun hep açık olacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiden gemiye geçmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya imajınızı etkileyebilecek doğru yönlü girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında gemiden gemiye geçmek iyileşeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizden gemiyle geçmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle denizden geçmek dininden vazgeçmeyeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında gemi sireni duymak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarla gemiye binmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına rivayet eder.

Kahve falında gemiden karaya çıkmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çevre değiştireceğine inanılır.

Kahve falında gemiden karaya düşmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında gemiden karaya atlamak onların başarıları ile gururlanacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir