AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata binmek ve inmek

Kahve falında ata binmek ve inmek

Kahve falında ata binmek ve inmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ferahlayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, yüksek mertebeye geleceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında ata binmek ve inmek gördüyseniz:

  • İsterseniz fiziksel risk taşıyan şeyleri bile rahatlıkla göze alabilirsiniz.

Kahve falında ata binmek inmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işaret eder.

Kahve falında ata binmek ve inmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Kahve falında çok büyük bir ata binmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında eşekten inip ata binmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eğersiz ata binmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle beyaz ata binmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında dört nala ata binmek artık hayatının bir düzene gireceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında büyük beyaz ata binmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir