Kahve falında gemiden inmek

Kahve falında gemiden inmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında gemiden inmek gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var.

Kahve falında gemiye binmek ve inmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, başının belaya girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiden inmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiye binip inmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bisiklete binmek inmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında asansörden hızlıca inmek karanlık zamanların aydınlanacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünden aşağı inmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında minibüsten inmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top