AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiye binip inmek

Kahve falında gemiye binip inmek

Kahve falında gemiye binip inmek işlerinin hal yoluna gireceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında gemiye binip inmek gördüyseniz:

  • Belli direktiflerden irite olmamalısınız.

Kahve falında gemiye binip inmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, hayır vereceğine alamet eder.

Kahve falında trene binip inmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binip inmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında arabaya binip inmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında otobüse binip inmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına alamet eder.

Kahve falında asansöre binip inmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse binip geri inmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir