AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya binip inmek

Kahve falında arabaya binip inmek

Kahve falında arabaya binip inmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, hem verimi yükselteceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabaya binip inmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında arabaya binip inmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiye binip inmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayatının iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında dolmuşa binip inmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüse binip geri inmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trene binip inmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında otobüse binip inmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında asansöre binip inmek başkalarının malına göz dikeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir