AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse binip inmek

Kahve falında otobüse binip inmek

Kahve falında otobüse binip inmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüse binip inmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için daha fazla zaman harcamalısınız.

Kahve falında otobüse binip inmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında otobüse binip geri inmek kafasının sakinleşeceğine, parasının ve malının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında arabaya binip inmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında asansöre binip inmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine delalettir.

Kahve falında trene binip inmek hayır getirecek işlere girileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansöre binip aşağı inmek borçlanarak bazı işlere atılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolmuşa binip inmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gemiye binip inmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir