AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin ters döndüğünü görmek

Kahve falında geminin ters döndüğünü görmek

Kahve falında geminin ters döndüğünü görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, maddi durumunun düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geminin ters döndüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Kahve falında geminin ters döndüğünü görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında şemsiyenin ters döndüğünü görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarının ters döndüğünü görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın ters döndüğünü görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine delalet eder.

Kahve falında ayağının ters döndüğünü görmek iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında dünyanın ters döndüğünü görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabının ters döndüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin ölümden döndüğünü görmek itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir