AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik prizinin yandığını görmek

Kahve falında elektrik prizinin yandığını görmek

Kahve falında elektrik prizinin yandığını görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik prizinin yandığını gördüyseniz:

  • Başlama düdüğü çaldığında hazır olmak için ön çalışmaları dört dörtlük yapmalısınız.

Kahve falında elektrik prizinin yandığını görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik prizi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına işaret eder.

Kahve falında prizin yandığını görmek ününü ülke dışına taşıyacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında priz yandığını görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan priz görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında priz takmak aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yanmış priz görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında fişi prize takmak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir