AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide bulunmak

Kahve falında gemide bulunmak

Kahve falında gemide bulunmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, zarar edeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında gemide bulunmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimsenin ya da kimselerin fazla üzerine düşmeniz sizin hakkınızda olumsuz düşünülmesine sebep oluyor.

Kahve falında gemide bulunmak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze töreninde bulunmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemekte bulunmak fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kadın kadına cinsi münasebette bulunmak bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dini nasihatte bulunmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine delalet eder.

Kahve falında birine ikramda bulunmak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran okunan yerde bulunmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına işaret eder.

Kahve falında kilisede bulunmak insanların yolunu aydınlatacağına, çok büyük borçlar alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir