AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini seyahatte görmek

Kahve falında kendini seyahatte görmek

Kahve falında kendini seyahatte görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, kederinin dağılacağına işarettir.

Kahve falında kendini seyahatte gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Kahve falında astral seyahate cıkmak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında seyahat hazırlığı yapmak kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, ev sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle seyahat etmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında seyahat çantası görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, güzel günlerinin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında kendini seyahatte görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında otobüsle seyahat ettiğini görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında astral seyahat yapmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında otobüs seyahati görmek acı tecrübeler edineceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir