AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide fırtına görmek

Kahve falında gemide fırtına görmek

Kahve falında gemide fırtına görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gemide fırtına gördüyseniz:

  • Ortamı netleştirebilmek için doğru sorular sormak veya doğru cevaplar vermek gerekebilir.

Kahve falında fırtına ve gemi görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kısmetinin açık olacağına inanılır.

Kahve falında fırtınada gemide olmak sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına delalettir.

Kahve falında fırtınalı denizde gemi görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sevdiği birine hediye alacağına işaret eder.

Kahve falında gemide fırtına görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında fırtınada gemi görmek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmur ve fırtına görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırtına bulutu görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında fırtınadan kurtulmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir