AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir gemi görmek

Kahve falında demir gemi görmek

Kahve falında demir gemi görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, karamsar olacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir gemi gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Kahve falında gemide demir atmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında demir atmış gemi görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında demirden gemi görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir gemi görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü demir para görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir taşıdığını görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında demir ısırmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, işlerin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında demirle adam dövmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir