AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde alabora olmak

Kahve falında denizde alabora olmak

Kahve falında denizde alabora olmak ona yardımcı olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında denizde alabora olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda karar almadan, anlaşmalar yapmadan, sözler vermeden veya paranızı bağlamadan önce çok dikkatli düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında denizde alabora olmak oğlu evli ise boşanacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına işarettir.

Kahve falında alabora olmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işarettir.

Kahve falında alabora görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gemide alabora olmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde bozuk para bulmak Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz yada su görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında deniz üzerinde yükselmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizden köpek tutmak çok iyi işler ortaya konacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir