AnaSayfa / Genel / Kahve falında alabora olmak

Kahve falında alabora olmak

Kahve falında alabora olmak rızkın gittikçe azalacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çarelere kavuşacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, mutsuz ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında alabora olmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul konularını ilgilendiren başlıklarda ani gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında gemide alabora olmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına inanılır.

Kahve falında alabora görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında alabora olmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına delalettir.

Kahve falında denizde alabora olmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir