AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalla kaçmak

Kahve falında sandalla kaçmak

Kahve falında sandalla kaçmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında sandalla kaçmak gördüyseniz:

  • Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz.

Kahve falında sandalla kaçmak dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sandalda görmek can derdine düşeceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında sandaldan denize düşmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında sandalla dolaşmak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına inanılır.

Kahve falında gölde sandal görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gece sandala binmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine işarettir.

Kahve falında gölde sandalla gezmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirde sandal görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir