AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi kamarası görmek

Kahve falında gemi kamarası görmek

Kahve falında gemi kamarası görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, fenalıkta bulunmaya, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemi kamarası gördüyseniz:

  • Duygusal veya ticari iş ya da ilişkilerinizi testten geçirebilir veya sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında gemi kamarası görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, her geçen gün başarıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında lüks gemi görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemide balık avlamak rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına alamet eder.

Kahve falında gemi dümeni görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi yüzdürmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemiden karaya atlamak alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına delalet etmektedir.

Kahve falında geminin altında kalmak işlerin bir anda azalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında gemiye kaçak binmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir