AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi dümeni görmek

Kahve falında gemi dümeni görmek

Kahve falında gemi dümeni görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kazancını artıracağına yorulur.

Kahve falında gemi dümeni gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında gemi dümeni görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dümen görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında seyahat gemisi görmek evini ve ailesini unutacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemide bayrak görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde giden gemi görmek sorunların ve engellerin biteceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiye bindiğini görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, ancak yılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan gemiden kurtulmak fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde gemiye binmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, işlerinin rast gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir