AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi iskelesi görmek

Kahve falında gemi iskelesi görmek

Kahve falında gemi iskelesi görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemi iskelesi gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Kahve falında gemi iskelesi görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulur.

Kahve falında deniz iskelesi görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında demir iskele görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet eder.

Kahve falında iskele görmek düzeninin sarsılacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına yorulur.

Kahve falında iskelenin yıkıldığını görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında inşaat iskelesi görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta iskele görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına delalettir.

Kahve falında vapur iskelesi görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir