AnaSayfa / Genel / Kahve falında iskelenin yıkıldığını görmek

Kahve falında iskelenin yıkıldığını görmek

Kahve falında iskelenin yıkıldığını görmek hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, isteklerine kulak vereceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, ticaret ehli kimse olacağına inanılır.

Kahve falında iskelenin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sanki birilerinin sırtınızdan bir takım oyunlar çevirdiğini düşünüyorsunuz.

Kahve falında iskelenin yıkıldığını görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemi iskelesi görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine yorulur.

Kahve falında deniz iskelesi görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demir iskele görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında iskele görmek asil kimselerden çıkacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inşaat iskelesi görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta iskele görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, hayırlı bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında vapur iskelesi görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir