AnaSayfa / Genel / Kahve falında inşaat iskelesi görmek

Kahve falında inşaat iskelesi görmek

Kahve falında inşaat iskelesi görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, gelirinin çoğalacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, saygın biri haline geleceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında inşaat iskelesi gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında inşaat iskelesi görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iskele görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz iskelesi görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında demir iskele görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına alamet eder.

Kahve falında vapur iskelesi görmek kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, insanlar arasında yüceleceğine delalet eder.

Kahve falında iskelenin yıkıldığını görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine inanılır.

Kahve falında tahta iskele görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gemi iskelesi görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir