AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir iskele görmek

Kahve falında demir iskele görmek

Kahve falında demir iskele görmek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine, hile ile mal elde edeceğine, bilakis malının çoğalacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret eder.

Kahve falında demir iskele gördüyseniz:

  • İstediğiniz insana tam olarak sahip olmanız mümkündür.

Kahve falında demir iskele görmek sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi iskelesi görmek rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tahta iskele görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inşaat iskelesi görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz iskelesi görmek kalabalık günler geçirileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına inanılır.

Kahve falında iskelenin yıkıldığını görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iskele görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında vapur iskelesi görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir