AnaSayfa / Genel / Kahve falında çuval dolusu altın görmek

Kahve falında çuval dolusu altın görmek

Kahve falında çuval dolusu altın görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine yorulur.

Kahve falında çuval dolusu altın gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında çuval dolusu altın bulmak eşyaların yenileneceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulur.

Kahve falında çuval dolusu altın görmek sıhhat ve huzur bulacağına, o kimselerden menfaat göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çuval dolusu fındık görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında çuval dolusu ayakkabı görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çuvallar dolusu buğday görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çuval dolusu bozuk para görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına yorulur.

Kahve falında çuval dolusu patates görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında çuval dolusu ekmek görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir