AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir poşet dolusu altın görmek

Kahve falında bir poşet dolusu altın görmek

Kahve falında bir poşet dolusu altın görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir poşet dolusu altın gördüyseniz:

  • Belli planlarınızı enerjiyle yürürlüğe koymanız gayretlerinizin karşılığını almanızı ya da saygı görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bir poşet dolusu altın görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında poşet dolusu altın görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında poşet dolusu ekmek görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir poşet dolusu ekmek görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında poşet dolusu para görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında poşet dolusu kağıt para görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında poşet dolusu şeker görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, oldukça uzun bir yolculuğa delalet eder.

Kahve falında poşet dolusu balık görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir