AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinllk görmek

Kahve falında gelinllk görmek

Kahve falında gelinllk görmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, para yatıracağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine delalettir.

Kahve falında gelinllk gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya partnerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında gelin çiçeği görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinin arkasından ağlamak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını gelin olarak görmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında gelinin üstünde altın görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının gelin olduğunu görmek anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında gelin olmak ve gelinlik giymek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına işarettir.

Kahve falında gelin hamamı görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin çeyizi görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, çalışmaların beğeni almayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir