AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin hamamı görmek

Kahve falında gelin hamamı görmek

Kahve falında gelin hamamı görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelin hamamı gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeli, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında gelin hamamı görmek daha sık bir araya geleceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına inanılır.

Kahve falında erkekler hamamına girmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına alamet eder.

Kahve falında hamamda havuza girmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına işaret eder.

Kahve falında hamama girmemek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hamamda saç taramak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamama gideceğini söylemek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo hamam görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, işinden ve parasından olacağına tabir olunur.

Kahve falında hamamda yatmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir