AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt resmi görmek

Kahve falında kurt resmi görmek

Kahve falında kurt resmi görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kurt resmi gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları veya ev ya da ailenizle bağlantılı konular, mantıklı olmanız durumunda sizin yararınıza ilerleyebilir.

Kahve falında kurt resmi görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, masrafların altında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanının resmini görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kendi yüzünün resmini görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine inanılır.

Kahve falında atatürk resmi çizmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında bebek resmi çekmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında erkek resmi görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atatürkün resmini çizmek aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında güneş resmi çizmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir