AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik resmi görmek

Kahve falında gelinlik resmi görmek

Kahve falında gelinlik resmi görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik resmi gördüyseniz:

  • Ani teklifler veya öneriler karşısında farklı farklı tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında gelinlik resmi görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına delalettir.

Kahve falında kendi gelinlikli resmini görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine delalettir.

Kahve falında gelinlikli resmini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş resmi çizmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında kendi bebeklik resmini görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başbakan resmi görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret eder.

Kahve falında tavşan resmi görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kocanın resmini görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir