AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikli halini görmek

Kahve falında gelinlikli halini görmek

Kahve falında gelinlikli halini görmek hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, hayırlı işlere girileceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kendisi için mal mülk alacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında gelinlikli halini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Kahve falında gelinlikli halini görmek günah ve suç işleyeceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kahveyi toz halinde görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tane halinde mısır görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin genç halini görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında deste halinde kağıt para görmek şerefli bir hayat süreceğine, huzur ve kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında ölüm halini görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine işarettir.

Kahve falında bıyıklı halini görmek çok kötü günler göreceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına inanılır.

Kahve falında halsiz düşmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir