AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahveyi toz halinde görmek

Kahve falında kahveyi toz halinde görmek

Kahve falında kahveyi toz halinde görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, zahmet veren işlerin artacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında kahveyi toz halinde gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında kahveyi toz halinde görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, işsiz ise işe gireceğine inanılır.

Kahve falında toz kahve görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine inanılır.

Kahve falında toz kahve yemek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında türk kahvesi tozu görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, dolandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve tozu görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında toz türk kahvesi görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, küfürlü söze delalet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde böcek görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürü halinde koyun görmek yeni adımlar atacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir