AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm halini görmek

Kahve falında ölüm halini görmek

Kahve falında ölüm halini görmek zamandan da kar edeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet eder.

Kahve falında ölüm halini gördüyseniz:

  • Zaman geldiğinde rahat hareket edebileceksiniz, meraklanmayın.

Kahve falında ölüm halinde olmak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında ölüm halini görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında meyve hali görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Kahve falında sürü halinde aslan görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin inşaat halinde görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçüklük halini görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halit bin velidi görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kazancının iki kat artacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini halsiz hissetmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir