AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikli gelin görmek

Kahve falında gelinlikli gelin görmek

Kahve falında gelinlikli gelin görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, şansının yaver gideceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlikli gelin gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgi veya haberler yeni bir yol haritası gerektirebilir.

Kahve falında gelinlik giyip gelin olmak yaşadığı zorlukların biteceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gelinlikli gelin görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giymeden gelin olmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında gelin gelinlik görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ve gelin görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, gönlünün rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gelinlikli gelin görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında gelin yada gelinlik görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin ve gelinlik görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir