AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymeden gelin olmak

Kahve falında gelinlik giymeden gelin olmak

Kahve falında gelinlik giymeden gelin olmak cesaretinin yerine geleceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, parasının ve malının çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymeden gelin olmak gördüyseniz:

  • Güvenliği ön plana almalısınız.

Kahve falında gelinlik giymek gelin olmak içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ve gelin görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gelinlikli gelin görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında gelin olmak gelinlik giymek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymiş gelin görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giyip gelin olmak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında gelini gelinlikle görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlikli gelin görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, planların aksayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir