AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gelinlikli gelin görmek

Kahve falında siyah gelinlikli gelin görmek

Kahve falında siyah gelinlikli gelin görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah gelinlikli gelin gördüyseniz:

  • Küçük bir zehirlenme tehlikesi yaşayabilirsiniz.

Kahve falında siyah gelinlikli gelin görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin ve gelinlik görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelini gelinlikle görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında gelin olmak gelinlik giymek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinini gelinlikli görmek zorluklarının biteceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında gelin gelinlik görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı gelinlikli gelin görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Kahve falında gelin olmak ve gelinlik giymek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir