AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin gelinlik görmek

Kahve falında gelin gelinlik görmek

Kahve falında gelin gelinlik görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına inanılır.

Kahve falında gelin gelinlik gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz veya aşırı tepkiler vermeniz iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Kahve falında gelin gelinlik görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin yada gelinlik görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin olmak gelinlik giymek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına işarettir.

Kahve falında gelin ve gelinlik görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, işlerinde aksama olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz gelinlikli gelin görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına işarettir.

Kahve falında gelin olmak ve gelinlik giymek zorluklarının son bulacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giymeden gelin olmak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, ticaretinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında gelinini gelinlikli görmek işlerinin yarım kalacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir