AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giymek ve gelin görmek

Kahve falında gelinlik giymek ve gelin görmek

Kahve falında gelinlik giymek ve gelin görmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giymek ve gelin gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında gelinlik giymek gelin olmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında gelin olmak ve gelinlik giymek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ve gelin görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin olmak gelinlik giymek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinini gelinlikle görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına yorulur.

Kahve falında gelin gelinlik görmek onlarla arasının açılacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin ve gelinlik görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikli gelin görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir