AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik görmek

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik görmek

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, işe başlanacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstü siyah altı beyaz gelinlik görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik giymek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelinlik siyah duvak görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik giymek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah beyaz gelinlik görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini siyah gelinlikle görmek üzgün ve karamsar olacağına, kime danışacağını bilemez olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir