AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlikle hacca gitmek

Kahve falında gelinlikle hacca gitmek

Kahve falında gelinlikle hacca gitmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, eskisinden de iyi olacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle hacca gitmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemekten çekinmeyin, yetenekleriniz izleyenleri şaşırtabilir.

Kahve falında gelinlikle hacca gitmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına tabir olunur.

Kahve falında haca gidip gelmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında hacca gitmek için bilet almak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında babayla hacca gitmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hacca gidememek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına işarettir.

Kahve falında hacca gitmek ihram giymek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek için vedalaşmak yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, sağlıklı ve zinde olacağına alamet eder.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir