AnaSayfa / Genel / Kahve falında terlikle karda yürümek

Kahve falında terlikle karda yürümek

Kahve falında terlikle karda yürümek sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında terlikle karda yürümek gördüyseniz:

  • Bazı konularla ya da kişilerle aranıza mesafe koymanın ya da kırmızı çizgilerinizi belirtmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında karda terlikle yürümek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında terlikle karda yürümek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda gelinlikle yürümek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, servet sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabısız karda yürümek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli karda yürümek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardan yürümek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında karda sevgiliyle yürümek huzur ve şifa bulacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına rivayet eder.

Kahve falında karda buzda yürümek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir